Τετάρτη, 2 Νοεμβρίου 2016

Ομελέτα με ντοματίνια και λουκάνικο


Υλικά
1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 πράσο  κομμένο σε λεπτές φετούλες
1 χωριάτικο λουκάνικο
3 μανιτάρια μεγάλα
15 ντοματίνια  ολόκληρα
1 φλιτζανάκι ελαιόλαδο
6 αυγά μεγάλα
1 φλιτζανάκι κρέμα γάλακτος
150 γραμμάρια φέτα σε κυβάκια
100 γραμμάρια ροκφόρ προαιρετικά

Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και ρίχνουμε το λουκάνικο ψιλοκομμένο σε φετούλες  με το κρεμμύδι και το πράσο να τσιγαριστούν.Προσοχή να μην μαυρίσει το κρεμμύδι.στην συνέχεια προσθέτουμε τα μανιτάρια και ανακατεύουμε.
Σε ένα άλλο σκεύος  έχουμε χτυπήσει τα αυγά με την κρέμα γάλακτος .
Ρίχνουμε τα ντοματίνια στα χτυπημένα αυγά ανακατεύουμε και μετά τα ρίχνουμε όλα μαζί στο τηγάνι και χαμηλώνουμε την φωτιά μας.
Αν το τηγάνι μας έχει καπάκι σκεπάζουμε την ομελέτα μας και την αφήνουμε να ψηθεί.
Λίγο πρίν ολοκληρωθεί το ψήσιμο  ρίχνουμε από πάνω την φέτα και το ροκφόρ και ξανασκεπάζουμε το τηγάνι μέχρι να ψηθεί καλά η ομελέτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: