Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2016

Φερέρο με τρία υλικά


Υλικά
1 ζαχαρούχο
250 γρ καρύδα τριμμένη
200 γρ φουντούκια ψημένα
Προαιρετικά 1 σφηνάκι baileys

Σε ένα βαθύ σκεύος ρίχνουμε την μισή καρύδα και στην συνέχεια το ζαχαρούχο.
Ανακατεύουμε μέχρι να γίνει ένα ομοιογενές μείγμα καί ρίχνουμε κι άλλη από την καρύδα μας δουλεύοντας πάντα με την σπάτουλα.
Σε αυτό το σημείο αν θέλουμε προσθέτουμε το baileys.
Αφήνουμε στο ψυγείο για 15 λεπτά.
Παίρνουμε ένα μικρό κουταλάκι από το υλικό μας, βάζουμε στο κέντρο 1 φουντούκι ολόκληρο και το κάνουμε μπαλάκι.
Το βουτάμε σε τριμμένη καρύδα και είναι έτοιμο!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: