Παρασκευή, 1 Μαΐου 2009

ΧΟΙΡΙΝΟ ΣΕ ΛΑΔΟΚΟΛΛΑ


ΥΛΙΚΑ: Χοιρινό κρέασ\ς σε μεγαλα κομμάτια όπως αυτά για κοντοσουβλι
4 πιπεριες πράσινες
2 κρεμυδια ξερά
1 πακέτο φρέσκα μανιτάρια
1 ντομάτα σε φέτες
αλάτι πιπέρι κυμινο

Ανοίγουμε 2 μεγάλα κομμάτια λαδόκολλα και τα βάζουμε σταυρωτά το ένα πάνω στο άλλο.Βάζουμε το κρέας στο κέντρο αου το έχουμε πασπαλίσει με όλα τα μπαχαρικά και ρίχνουμε πό πάνω ΄τις πιπεριές κομμένες σε ροδέλες,τα κρεμύδια κομμένα στα τέσερα τα μανιτάρια κομμένα σε φέτες και τέλος την ντομάτα σε φέτες.Φροντίσουμε να δέσυμε τις άκρες της λαδόκολλας φτιάχνοντας ένα μεγάλο πουγκί με όλα μας τα υλικά καλά κλεισμένα μέσα και το βάζουμε με ένα ταψάκι στο φούρνο.Το ψήνουμε για 2 με 3 ώρες (ανάλογα το μέγεθος από τα κομμάτια του κρέατος) στους 230 βαθμούς κελσίου .
Εάν θέλουμε βάζουμε 1-2 σκελίδεσ σκόρδο μαζί με το κρέαςγια μυρωδιά.Γίνεται πολύ νόστιμο και ζουμερό.

3 σχόλια:

ΓΑΣΤΕΡΟΠΛΗΞ είπε...

ωραίο φαγάκι, λατρεύω τα μανιτάρια
ευπαρουσίαστο, και δεν λερώνεις και πολύ το ταψί
όσο είμασταν μικρά, η μαμά μου έφτιαχνε εξοχικό, με μοσχάρι ή αρνί ή και χοιρινό, και έφτιαχνε πουγγιά, εμείς το φαγητό το θέλαμε περισσότερο για την εμφάνιση, και για το τύλιγμα, τρία κορίτσια μαλώναμε ποιά θα τυλίξει τα πουγγιά,

ωχ και πεινάω βραδιάτικα....

καλό μήνα

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

ΑΝΤΑΠΟΔΙΔΩ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ.ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ.

ΕΛΕΝΑ είπε...

Λουκούμι γίνεται το κρέας στη λαδόκολλα!!
Μπορούμε να προσθέσουμε και πατατούλες, διάφορα λαχανικά ή ακόμα και κομμάτια τυρί.
Καλό μήνα:)