Υλικά: 1 πακέτο φρέσκα μανιτάρια
1 σκελίδα σκόρδο
1 λεμόνι
αλάτι
κύμινο
Ξεφλουδίζουμε τα μανιτάρια μας και τα κόβουμε στα τέσσερα.Σέ ένα αντικολήτικό τηγάνι βάζουμε λίγο ελαιόλαδο και το αφήνουμε στην φωτιά για να ζεσταθεί το λάδι.Μόλις είναι έτοιμο το λάδι μας ρίχνουμε μέσα τα μανιτάρια και με μία κουτάλα τα ανακατεύουμε συνέχεια για να σωταριστούν καλά.Οταν είναι περίπου έτοιμα ρίχνουμε μέσα το σκόρδο μας χιλοκομμένο αλάτι και κύμινο.Στο τέλος και αφού σβήσουμε την φωτιά ρίχνουμε τον χυμό από το λεμόνι μας και τα ανακατεύουμε καλά.Το αλάτι και το κύμινο το ρίχνουμε ανάλογα με τις προτιμήσεις μας.Τα τοποθετούμε σε ένα πιάτο και εάν θέλουμε μπορούμε να προσθέσουμε και ψιλοκομμένο μαιντανό.Είναι πολύ νότιμα και αρέσουν πολύ.
1 σχόλιο:
Αργω να περασω μερικες φορες απο το σπιτικο σου αλλα δεν ξεχνω ποτε να ερθω να μαθω νεα απο τους μπλοκοφιλους!!!!Να εισαι παντα καλα και καλη εβδομαδα να εχεις απο αυριο με υγεια.
Δημοσίευση σχολίου