ΥΛΙΚΑ
7-8 Βραστά αυγά
1 φλ.τσαγιού μαγιονέζα
1 φλ.τσαγιού γιαούρτι στραγγιστό
1-2 κουταλιές πικάντικη μουστάρδα
Εκτέλεση
Καθαρίζουμε τα βραστά μας αυγουλάκια και τα κόβουμε σε φετούλες χρησιμοποιόντας καλύτερα τον ειδικό αυγοκόφτη (με τα συρματάκια), και τα τοποθετούμε σε μία πιατέλα.
Σ' ένα μπωλ βάζουμε το γιαούρτι που έχουμε και προσθέτουμε λίγη-λίγη την μαγιονέζα ανακατεύοντας συνεχώς με το σύρμα και προσπαθόντας να πετύχουμε μία ομοιόμορφη σάλτσα.Οταν δέσουν τα υλικά μας προσθέτουμε και την μουστάρδα μας λίγη λίγη και δοκιμάζοντας για να πετύχουμε την γεύση που μας αρέσει.Ισως να μην την θέλετε πολύ πικάντικη οπότε να σας χρειατεί λιγότερη μουστάρδα.
Τέλος ρίχνουμε την σάλτσα μας πάνω από τα αυγά και σερβίρουμε.
2 σχόλια:
Νοστιμότατο και ωραία ιδέα να αξιοποιήσουμε τα πασχαλινά αυγουλάκια που σχεδόν πάντα περισσεύουν!!
Μόνο έτσι τα τρώμε και εμείς τα βαμμένα αβγουλάκια του Πάσχα. Είναι πεντανόστιμα!
Καλό ΣΚ!
Δημοσίευση σχολίου