ΥΛΙΚΑ:
ΚΑΘΑΡΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΦΙΛΕΤΟ ανάλογα με τα άτομα
2ΚΟΥΤΙΑ ΜΑΝΙΤΆΡΙΑ
ΕΝΑ ΠΟΤΗΡΑΚΙ ΤΟΥ ΚΡΑΣΙΟΥ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
ΑΛΑΤΙ-ΠΙΠΕΡΙ-ΚΥΜΙΝΟ-ΠΑΠΡΙΚΑ ΓΛΥΚΕΙΑ
1 ΞΕΡΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ
1 ΠΟΤΗΡΙ ΛΕΥΚΟ ΚΡΑΣΙ
Βάζουμε τα φιλετάκια μας από νωρίς σε ένα μπολ με το ελαιόλαδο το κρασί το αλάτι το κύμινο την πάπρικα και το αφήνουμε για 2-3 ώρες στο ψυγείο.
Ζεσταινουμε το αντικολλητικό μας σκεύος και τοποθετούμε τα φιλετάκια να ψηθούν και από τις δύο πλευρές.Οταν ροδίσουν αρκετά τα βγάζουμε από το σκεύος προσωρινά και ρίχνουμε σε αυτό τα μανιτάρια μας , το κρεμμύδι ψιλοκομμένο μέχρι να μαραθεί ,και τέλος προσθέτουμε το μείγμα από το κρασί και το ελαιόλαδο στο οποίο είχαμε τα φιλετάκια μας.Μόλις πάρει μία βράση προσθέτουμε και το κοτόπουλο μας και το αφήνουμε να ψηθεί μέχρι να πιεί το ζουμάκι.Το κοτόπουλο μας είναι έτοιμο και συνοδεύεται πολύ ωραία με ριζάκι .
2 σχόλια:
ΕΠΕΣΤΡΕΨΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΡΚΕΤΗ ΑΠΟΥΣΙΑ ΔΙΑΚΟΠΩΝ ΚΑΙ ΕΙΠΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΥΧΗΘΩ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ.ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΣΕ ΒΡΙΣΚΩ ΚΑΛΑ.
Γιατίιιι να είσαι τόσο μακριά βρε παιδάκι μου να έρθω να φάω; αν έρθω καμμιά φορά σπίτι σου ΑΥΤΟ να μου κάνεις.
Δημοσίευση σχολίου