Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2009

ΤΥΡΟΠΙΤΑ



1ΦΥΛΛΟ ΣΦΟΛΙΑΤΑ

2 ΑΥΓΑ

ΦΕΤΑ

ΠΙΠΕΡΙ

ΛΙΓΟ ΕΒΑΠΟΡΕ ΑΡΑΙΩΜΕΝΟ ΜΕ ΝΕΡΟ


Ανοίγουμε το φυλλο της σφολιάτας σε ενα ταψάκι στο οποίο έχουμε στρώσει λαδοκολλα και το αλείφουμε γύρω γύρω στις ακρες με αραιωμένο εβαπορέ.Διπλώνουμε τις άκρες όπως στην φωτογραφία μας και θρίβουμε την φέτα μας στο μέρος που περικλείεται από αυτές.Στην συνέχεια κτυπάμε τα αυγά και τα ριχνουμε απο πάνω.Πασπαλίζουμε με λίγο πιπεράκι αλείφουμε τις άκρες με το υπόλοιπο αραιωμένο εβαπορέ και ψήνουμε στους 180 βαθμούς αερόθερμο μέχρι να ροδίσει .Είναι πολύ εύκολη και γρήγορη συνταγή.

6 σχόλια:

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

Για τυρόπιτα δεν λέω ποτέ όχι φίλη μου, αγαπώ κάθε τι με τυρί.Καλοφάγωτη!

Morpheus είπε...

Μανιταρόπιτα θέλωωω...

ΕΛΕΝΑ είπε...

Τι εύκολη και νόστιμη πιτούλα είναι αυτή!!
Ωραία ιδέα!

mia maria είπε...

Καλά είναι πανέυκολη! Πολύ ωραία ιδέα για γρήγορη και νόστιμη πιτούλα!

Αγγελικη Ν είπε...

Μμμμ εύκολη τυροπιτούλα! Instant θα την χαρακτήριζα!
Καλώς σε βρήκα Χρυσούλα!

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

ΠΕΡΑΣΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΕΠΕΣΑ ΣΕ ΩΡΑΙΑ ΠΙΤΑ.ΝΙΑΜ ΝΑΙΜ.ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΕΝΑ ΤΑΨΑΚΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ.ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ.ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ.