Υλικά:
4-5 μεγάλα μανιτάρια
200 γρ φέτα
50 γρ ροκφορ
Εκτέλεση:
Ξεφλουδίζουμε τα μανιτάρια μας και βγάζουμε το κοτσανάκι που έχουν στην μέση.Προσέχουμε πολύ να μην τα σπάσουμε για να μπορούμε να τα γεμίσουμε.Σε ένα μπόλ έχουμε λιώσει με ενα πηρούνι και προσθέτουμε τριμμένο και το ροκφόρ.Ανακατεύουμε καλά να γίνει ομοιόμορφο το μείγμα.Γεμίζουμε τα μανιτάρια μας μα προσοχή και τα τοποθετούμε σε ένα ταψάκι με στρωμένη λαδόκολλα.Τα ψήνουμε για 20 λεπτά σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς.
φαίνεται υπέροχο!!
ΑπάντησηΔιαγραφήθα το δοκιμάσω σίγουρα!!
Καλή Σαρακοστή!!
Και μανιταράκια και ροκφόρ??
ΑπάντησηΔιαγραφήΣούπερ το μεζεδάκι!!
Καλή βδομάδα, Καλή Σαρακοστή!
επειδή πολύ μου αρεσαν τα μανιταράκια σου, μπορείς σε παρακαλώ να μου κάνεις 2-3 μόνο με φέτα ? το ροκφορ το δικό μου βάλτο επιπλέον στης Ελενας την μεριδα!!! χιχιχι
ΑπάντησηΔιαγραφήκαλημέρα και καλή σαρακοστή
μούρλια μεζεδάκι!
ΑπάντησηΔιαγραφήΞελιγωτικότατο!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΚαλή Σαρακοστή!
από τα αγαπημένα μεζεδάκια του χειμώνα! Πεντανόστιμο!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήhongos rellenos me encanta,es una delicia,abrazos.
ΑπάντησηΔιαγραφήme encantan los champiñones rellenos,son una delicia,me gustaría escirbir más sobre tu receta ,pero el traductor no me funcionó,abrazos.
ΑπάντησηΔιαγραφήΚαλησπερα... Τυχαια μπηκα στο blog σου ψαχνωντας να φτιαξω κατι οχι τοσο συνηθησμενο και βρηκα εδω υπεροχες συνταγες τις οποιες σιγουρα θα τις κανω, μην σου πω απο σημερα κιολας!! καλα μαγειρεματα να εχετε ολοι...
ΑπάντησηΔιαγραφή