Τρίτη 8 Μαρτίου 2011

ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΓΕΜΙΣΤΑ ΣΤΟΝ ΦΟΎΡΝΟ




Υλικά:

4-5 μεγάλα μανιτάρια
200 γρ φέτα
50 γρ ροκφορ

Εκτέλεση:

Ξεφλουδίζουμε τα μανιτάρια μας και βγάζουμε το κοτσανάκι που έχουν στην μέση.Προσέχουμε πολύ να μην τα σπάσουμε για να μπορούμε να τα γεμίσουμε.Σε ένα μπόλ έχουμε λιώσει με ενα πηρούνι και  προσθέτουμε τριμμένο και το ροκφόρ.Ανακατεύουμε καλά να γίνει ομοιόμορφο το μείγμα.Γεμίζουμε τα μανιτάρια μας μα προσοχή και τα τοποθετούμε σε ένα ταψάκι με στρωμένη λαδόκολλα.Τα ψήνουμε για 20 λεπτά σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς.

9 σχόλια:

  1. φαίνεται υπέροχο!!
    θα το δοκιμάσω σίγουρα!!
    Καλή Σαρακοστή!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και μανιταράκια και ροκφόρ??
    Σούπερ το μεζεδάκι!!
    Καλή βδομάδα, Καλή Σαρακοστή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. επειδή πολύ μου αρεσαν τα μανιταράκια σου, μπορείς σε παρακαλώ να μου κάνεις 2-3 μόνο με φέτα ? το ροκφορ το δικό μου βάλτο επιπλέον στης Ελενας την μεριδα!!! χιχιχι

    καλημέρα και καλή σαρακοστή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ξελιγωτικότατο!!!

    Καλή Σαρακοστή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. από τα αγαπημένα μεζεδάκια του χειμώνα! Πεντανόστιμο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. me encantan los champiñones rellenos,son una delicia,me gustaría escirbir más sobre tu receta ,pero el traductor no me funcionó,abrazos.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλησπερα... Τυχαια μπηκα στο blog σου ψαχνωντας να φτιαξω κατι οχι τοσο συνηθησμενο και βρηκα εδω υπεροχες συνταγες τις οποιες σιγουρα θα τις κανω, μην σου πω απο σημερα κιολας!! καλα μαγειρεματα να εχετε ολοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή