Δευτέρα 1 Ιουνίου 2009

ΔΡΟΣΕΡΗ ΣΑΛΑΤΑ ΠΑΝΤΖΑΡΙΩΝ

ΥΛΙΚΑ ΠΟΥ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΜΕ
1. 500 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
1 κιλό παντζάρια
4 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο
3 κουταλιές σούπας ξίδι
αλάτι

Καθαρίζουµε τα παντζάρια και αφού χωρίσουµε τους βολβούς από τα φύλλα και τα βράζουµε. Τους βολβούς όταν κρυώσουν τους κόβουµε σε φέτες. Τα βάζουµε σε μια πιατέλα και µαζί ρίχνουµε όλα τα άλλα υλικά αφού τα ανακατεύψουμε ελαφρά με το γιαούρτι το λάδι το ξύδι και το αλάτι.. Βάζουµε τη σαλάτα στο ψυγείο και τη σερβίρουµε κρύα.